Camping Ypra Pingelaarstraat 2, 8956 Kemmel work +32 (0) 57 44 46 31 Facebook
  • campingYpra_trekkershutten01
  • Ypra2016-67
  • Ypra2016-69

Trekkershutten, slaapcabines en studios

 boven:slaapcabines buiten cabine binnen onder: studio’s binnen & buiten

Camping Ypra heeft 4 trekkershutten, een zeer comfortabele manier van overnachten voor wandelaars, fietsers, motorrijders en trekkers (foto’s zie homepage). Ze zijn goed geïsoleerd en voorzien van verwarming, elektriciteit en kookmogelijkheden. Er zijn borden, bestek, glazen en tassen, potten en pannen en een waterkoker, telkens voor 4 personen. Het enige dat u zelf dient mee te nemen is slaapzak, lakens, kussenovertrek, toiletpapier, afwasproducten en handdoeken. De toiletten, de douches en de parking zijn op 100m van de hutten. Max. 4 personen per hut. Huisdieren niet toegelaten. De hut dient bij vertrek proper gemaakt te worden (kuisgerief – behalve detergent – is ook aanwezig). Er wordt een waarborg van 20€ gevraagd, die teruggegeven wordt na het inspecteren van de netheid van de hut bij het vertrek.

We hebben eveneens 3 camping pods (slaapcabines) (foto’s hierboven) met hetzelfde principe als de hutten, behalve dat er geen kookgelegenheid in is (maximum voor 2 personen). Onze 2 beschikbare studio’s (foto’s hierboven) zijn dan weer voorzien van alle comfort: ruime keukenhoek, badkamer en living met één 2-persoonsbed, TV en WIFI.

Voor de hutten, cabines en studio’s worden er geen telefonische reservaties aanvaard. Gedurende het hoogseizoen worden de trekkershutten niet verhuurd voor alleen op vrijdag of alleen op zaterdag (juli-augustus).

Prijzen per nacht:

Trekkershut voor 1 nacht (max 4 p)€ 45
Trekkershut vanaf 2 nachten (max 4p)€ 42
Camping pod (slaapcabine) voor 1 nacht (max 2p)€ 35
Camping pod (slaapcabine) vanaf 2 nachten (max 2p)€ 30
Studio vanaf 2 nachten (max 2p)€ 85