Camping Ypra Pingelaarstraat 2, 8956 Kemmel work +32 (0) 57 44 46 31 Facebook
  • 76750890
  • 98160423
  • 152181850

Bourgondisch Heuvelland

Heuvelland kent zeer veel cafés en restaurants. In Kemmel alleen al vind je al een zestal cafés en een paar restaurants. Veel cafés zijn meer dan een drinkgelegenheid. Zo ziet men in het Labyrint te Kemmel een bizarre verzameling pijpen, heiligenbeelden, klokken en muziekinstrumenten.

Hotel restaurant bar “De Hollemeersch” biedt behalve een uitgelezen kaart het prachtigste terras van de wijde omgeving waar het bij het minste spatje goed weer heerlijk toeven is. Op slechts een kwartiertje te voet van Camping Ypra.

In Loker vinden folkliefhebbers een Ierse pub, Redmonds, waar vaak live-muziek is. Gepland of spontaan. Een goed glas Guinness uit de tap en men waant zich in Ierland.

Ook op de Rodeberg kan men kiezen uit tal van restaurants en cafés. Café “De Wulfshille” wordt wel het kleinste café van Vlaanderen genoemd. Te vinden tussen Restaurant “De Rabbit” en manege “De Rodeberg”

Welk restaurant of café men ook bezoekt, overal geldt: Haast is uit den boze. Gewoon lekker zitten en genieten. Probeert u in zo’n sfeer ook eens het streekaperitiefje: Picon.