Reserveer een plekje op onze natuurcamping - Camping Ypra
Natuurcamping - Camping Ypra
Natuurcamping - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Natuurcamping

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Ben je op zoek naar een leuke natuurcamping, waar je heerlijk in alle rust kan vertoeven? We nodigen je graag uit bij Camping Ypra, gevestigd in Kemmel. Bij ons kan je zalig kamperen in de natuur, of je nu liever in de zon, schaduw of halfschaduw zit. Ondanks dat je gaat kamperen in een natuurlijke omgeving, zijn er genoeg leuke activiteiten voor wie toch graag actief bezig is.

Kom gezellig kamperen in het groen

Reserveer vandaag nog

Genieten op onze natuurcamping

Op onze natuurcamping kan je heerlijk genieten. Onze camping is gevestigd in Kemmel, op de flank van de befaamde Kemmelberg. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor allerlei leuke natuurwandelingen en stevige fietstochten. Wil jij graag op fietsvakantie en de Kemmelberg en andere heuvels in de omgeving trotseren, maar heb je zelf geen fiets? Dan kan je bij ons terecht voor fietsverhuur. Vertoef je tijdens het kamperen liever in de natuurlijke omgeving van de camping zelf? Ook dat kan uiteraard, want we hebben leuke activiteiten waaraan je deel kan nemen. Zo kan je vissen in onze visvijver. Zoek je specifiek een camping voor kinderen? Ook dan is Camping Ypra perfect. De kinderen kunnen zalig in het bos op het domein spelen, tafeltennissen, tennissen en petanquen. Er is genoeg recreatie voor iedereen, of je nu gewoon wilt genieten op onze natuurcamping, of je de natuurlijke omgeving wilt verkennen.

Kom heerlijk kamperen in een natuurlijke omgeving

Zie je jezelf al helemaal tot rust komen op onze natuurcamping? Maak dan vandaag nog een reservatie om te kamperen in de natuur. Je kan daarbij zelf belangrijke zaken aangeven, zodat wij jou van de beste service kunnen voorzien en jij volledig kan genieten van het kamperen in een natuurlijke omgeving. Vragen kan je ook altijd stellen via het nummer +32 57 444 631.