Reserveer bij onze kindvriendelijke camping - Camping Ypra
Kindvriendelijke camping - Camping Ypra
Kindvriendelijke camping - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Kindvriendelijke camping

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping, zodat je gezellig kan kamperen met je kinderen? Dan nodigen we je graag uit om te verblijven bij Camping Ypra, gelegen in Kemmel. Onze camping is ideaal voor gezinnen en is de perfecte locatie om er even tussenuit te trekken met de kinderen. Op onze familiecamping is altijd wel iets te beleven zodat niemand zich hoeft te vervelen!

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping?

Reserveer vandaag nog

Een kindvriendelijke camping met tal van activiteiten

Als je geregeld gaat kamperen met je kinderen, weet je als geen ander dat ze nood hebben aan afleiding. Net daarom is onze camping zo geschikt. Wij bieden namelijk tal van recreatiemogelijkheden aan voor jong en oud, waardoor we de ideale camping zijn voor gezinnen. Zo beschikken we op onze familiecamping onder meer over:

  • Een tennisveld
  • Een pingpongtafel
  • Een biljarttafel
  • Een springkasteel
  • Petanquevelden

Verder beschikken we als natuurcamping over een bos, waarin naar hartenlust gespeeld kan worden en hebben we een vijver waar je in kan vissen. Ook organiseren we zelf verschillende toffe activiteiten, zoals een paasontbijt met paaseierenraap voor de allerkleinsten, een lentebal, bingoavonden, optredens en nog zoveel meer. Kortom: als je komt kamperen met je kinderen zal niemand zich vervelen!

Activiteiten buiten onze camping voor gezinnen

Wil je activiteiten doen buiten onze kindvriendelijke camping? Ook dat kan zeker. Onze camping voor gezinnen is perfect voor wandelaars. Ook wanneer je een fietsvakantie met je kinderen wilt doen, is kamperen bij ons een goed idee. We zijn namelijk gevestigd vlak bij de befaamde Kemmelberg! Ga je deze trotsteren samen met je kinderen?

Reserveer je plekje op onze familiecamping

Wil je graag samen met je kinderen komen kamperen op onze gezellige, kindvriendelijke camping? Vul dan vandaag nog het reservatieformulier in. Daarbij kan je ook meteen aangeven met hoeveel kinderen jullie komen. Neem je graag je trouwe viervoeter mee naar onze familiecamping? Ook dat kan, want honden zijn zeker welkom op onze diervriendelijke camping! Bij vragen kan je ons steeds bellen via het nummer +32 57 444 631.