Kom langs bij onze diervriendelijke camping - Camping Ypra
Diervriendelijke camping - Camping Ypra
Diervriendelijke camping - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Diervriendelijke camping

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Ben je op zoek naar een diervriendelijke camping waar uw huisdier lekker mee kan genieten? Bij Camping Ypra, gelegen in Kemmel, zijn jij en je honden meer dan welkom! Dankzij onze ligging in een rustige omgeving, zal je trouwe vriend ongetwijfeld de tijd van zijn of haar leven beleven.

Ben je op zoek naar een diervriendelijke camping?

Reserveer vandaag nog

Een diervriendelijke camping waar je heerlijk tot rust komt

Onze camping is perfect indien je op zoek bent naar een diervriendelijke oplossing. Wij zien je dan ook graag verschijnen met je dier(en). Het domein is gelegen in de natuur, vlak aan de flanken van de Kemmelberg. Heb je een hond bij? Dan kan deze naar hartenlust spelen in de bossen op ons domein. Daarnaast kan je heerlijk wandelen in de omgeving, met of zonder je huisdier. Kortom: jouw huisdieren zijn niet alleen welkom, ze zullen ook nog eens kunnen spelen als nooit tevoren!

Kom kamperen met je dieren

Zie jij jezelf en je trouwe viervoeters al helemaal kamperen op onze diervriendelijke camping? Reserveer dan vandaag nog een plekje. Tijdens het voltooien van je reservering vragen we wel om aan te geven hoeveel honden er mee zullen komen. Heb je enkele praktische vragen? Dan kan je gerust bellen naar het nummer +32 57 444 631.