Overnacht op onze camping voor wandelaars - Camping Ypra
Camping voor wandelaars - Camping Ypra
Camping voor wandelaars - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Camping voor wandelaars

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Als je op zoek bent naar een geschikte camping voor wandelaars, hebben we bij Camping Ypra ongetwijfeld een plaatsje voor jou. Wij zijn gevestigd in Kemmel, vlak bij de Kemmelberg, in de mooie Westhoek. Dankzij onze goede ligging, kan je vanaf ons domein tal van leuke wandelingen volgen.

Op zoek naar een camping voor wandelaars?

Reserveer vandaag nog

De ideale camping voor fervente wandelaars

Onze camping is de ideale locatie voor wandelaars. We zijn gevestigd midden in de natuur, met bossen een eigen vijver. Ook in de omgeving van ons domein zijn er tal van prachtige wandelingen mogelijk. Zo zijn er verschillende heuvels die zeker de moeite zijn om te trotseren. Denk hierbij aan de befaamde Kemmelberg, maar ook aan de Vidaigneberg, de Rodeberg en de Scherpenberg. Wandel je graag in een stad? Dan raden we zeker aan om Ieper en haar vele oorlogsmonumenten eens te bezoeken. Ga je graag wandelen met je hond? Geen nood, wij zijn een diervriendelijke camping en zien je dus graag verschijnen met je trouwe viervoeter! Naast een camping voor wandelaars, is onze camping geschikt als je een fietsvakantie wilt doen.

Geniet van rustgevende wandelingen in de buurt

Wil je helemaal tot rust komen tijdens enkele leuke wandelingen in de buurt van onze natuurcamping? Aarzel dan niet om je plekje op onze camping voor wandelaars te reserveren. Indien je leuke wandelroutes in de omgeving zoekt, kan je ons overigens altijd om hulp vragen.