Kies voor onze camping vlak bij bekende oorlogsmonument - Camping Ypra
Camping vlak bij oorlogsmonumenten - Camping Ypra
Camping vlak bij oorlogsmonumenten - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Camping vlak bij oorlogsmonumenten

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Zoek je een camping die dicht bij interessante oorlogsmonumenten is gelegen? Dan is Camping Ypra, in Kemmel, de perfecte camping voor jou! Ons domein ligt slechts op 10 kilometer van het mooie Ieper, waar je tal van oorlogsmonumenten vindt. Wij geven je graag meer uitleg over welke zaken je kan bezoeken.

Geïnteresseerd in kamperen nabij oorlogsmonumenten?

Reserveer vandaag nog

Verblijf op onze camping en bezoek tal van oorlogsmonumenten

Ieper was dankzij de goede ligging aan de IJzer een belangrijke locatie tijdens de Eerste Wereldoorlog en was dan ook het decor voor verschillende grote veldslagen. De stad werd nooit ingenomen, maar werd op het einde van de Grote Oorlog jammer genoeg helemaal vernietigd. Ieper werd nadien helemaal heropgebouwd en staat ondertussen vol oorlogsmonumenten om alle gesneuvelden te herdenken. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan:

  • De Britse begraafplaats Tyne Cot
  • De Duitse begraafplaats Langemark
  • Het In Flanders Fields-museum
  • De last Post aan de Menenpoort

Als je deze befaamde oorlogsmonumenten graag wilt bezoeken, is verblijven op onze camping ongetwijfeld een goed idee. Ondanks dat je vlak bij Ieper zit, kies je nog steeds voor een natuurcamping waar je in alle rust kan ontspannen.

Vraag een reservering aan

Wil je graag vertoeven op onze camping dicht bij tal van befaamde oorlogsmonumenten? Vraag dan vandaag nog een reservering aan. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de recreatiemogelijkheden of over zaken die je zeker wilt bezoeken in de omgeving? Bel dan gerust naar het nummer +32 57 444 631.