Overnacht op onze camping tijdens je fietsvakantie - Camping Ypra
Camping voor een fietsvakantie - Camping Ypra
Camping voor een fietsvakantie - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Camping voor een fietsvakantie

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Onze camping is de ideale locatie voor een geslaagde fietsvakantie. Camping Ypra is namelijk gevestigd in Kemmel, in Heuvelland en is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor leuke fietstochten. Trotseer de vele heuvels, waaronder de gekende Kemmelberg, of fiets door prachtige Vlaamse Velden!

Op zoek naar een camping tijdens je fietsvakantie?

Reserveer vandaag nog

Wij zijn de ideale camping voor een fietsvakantie

Onze camping is gevestigd in de Westhoek. Deze streek is gekend om zijn gevarieerd landschap. Fiets je graag over heuvels of toch liever tussen de Vlaamse Velden? De keuze ligt bij jou! Aangezien onze camping een populaire bestemming is voor mensen die op fietsvakantie gaan, kunnen we jou altijd enkele leuke routes aanraden. We werken bovendien samen met een verhuurder van fietsen in de buurt, zodat je zelfs niet je eigen fietsen hoeft mee te nemen. Uiteraard kan dat wel, als je liever op je eigen fiets rijdt. We zien je in ieder geval graag verschijnen op onze natuurcamping. Dankzij de leuke omgeving is onze camping uiteraard ook ideaal voor wandelaars.

Geniet van een zalige fietsvakantie

Fietstochten doorheen de Westhoek zijn de ideale vorm van ontspanning. Wil je graag overnachten op onze camping en genieten van je fietsvakantie? Aarzel dan niet om een plek te reserveren bij ons. Indien je op voorhand al enkele vragen hebt, bijvoorbeeld over de fietsenverhuur, kan je bellen naar het nummer +32 57 444 631.