Kom tot rust op onze campercamping - Camping Ypra
Campercamping - Camping Ypra
Campercamping - Te midden van groen, op de flank van de Kemmelberg vindt u de kindvriendelijke Camping Ypra.
Lees meer

Campercamping

Honden toegestaan
Tal van recreatiemogelijkheden
Prachtige omgeving

Als je graag rondtrekt met je caravan of mobilhome, nodigen we je graag uit om te vertoeven op onze campercamping. Bij Camping Ypra, gevestigd in het rustige Kemmel, hebben we verschillende loges te huur, maar je kan ook gemakkelijk met je eigen tent of caravan bij ons overnachten. We zien je graag verschijnen op onze caravancamping!

Wilt u verblijven op onze campercamping?

Reserveer vandaag nog

Heerlijk vertoeven op onze campercamping

Ben je op doorreis en zoek je een campercamping om even volledig tot rust te komen? Dan is onze camping ideaal. We zijn gevestigd midden in de natuur, vlak aan de Kemmelberg. Geniet van rustgevende wandelingen in het bos of relax aan onze vijver. Wil je naburige stadjes of dorpen verkennen? Onze natuurcamping is slechts 10 kilometer verwijderd van het prachtige Ieper. Daardoor zijn we de ideale caravancamping wanneer je geïnteresseerd bent in oorlogsmonumenten. Daarnaast organiseren we tal van activiteiten voor jong en oud. Ook wanneer je een caravancamping zoekt die geschikt is voor kinderen, zit je dus goed bij ons. Kortom: of je even wil uitrusten of net de omgeving wilt verkennen, op onze campercamping is er voor ieder wat wils.

Boek je plek op onze caravancamping

Boek je graag een plekje op onze campercamping? Dan kan uitsluitend via ons handige reserveerformulier. Hierbij kan je gemakkelijk alle nodige informatie invullen, zodat wij alles zo goed mogelijk kunnen regelen voor jou. Heb je nog vragen over onze caravancamping? Dan kan je gerust bellen naar het nummer +32 57 444 631. Wij voorzien je graag van de nodige informatie om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!